Pismo partnerjem in kupcem

1.4.2020

Spoštovane stranke in cenjeni partnerji,

V času velike negotovosti se Klimaoprema v celoti zavzema za zagotavljanje zdravja in varnosti naših zaposlenih. Za tiste z družinskim članom ali kolegom, ki ga je prizadel virus, vam naša organizacija pošilja moč in upanje za popolno okrevanje.
 
Že 45 let smo počaščeni z zaupanjem, ki nam ga dajete. V današnjem izzivov polnem okolju nameravamo posodobiti naše poslovanje in se zavzeti za podporo vašega podjetja s to reorganizacijo.
V tem trenutku poslovanje poteka na običajni poslovni ravni. Naše pisarne, podružnice in proizvodni obrati ostajajo odprti in delujejo kot običajno, z izboljšanim sanitarnim postopkom in omejeno politiko obiskov za obiskovalce. Vsi naši ključni partnerji so tudi popolnoma operativni. Redno smo v stiku z dobavitelji, da analiziramo skoraj vsakodnevne spremembe pogojev glede razpoložljivosti oskrbe.
Skrbno spremljamo situacijo in bomo čim hitreje in čim bolje ukrepali, da bomo ohranili raven storitev za vse naše stranke. Naše ekipe vas bodo podprle in poiskale alternativne rešitve v primeru nepredvidenih zamud ali kakršnih koli drugih omejitev.
Prav tako smo izjemno ponosni na zaposlene, ki še naprej služijo našim strankam in skupnosti. Stanje bomo stalno posodabljali. Menimo, da je to stanje začasno in bo kmalu odpravljena.
 
Želimo vam stabilno zdravje in varnost ter cenimo vašo sposobnost, da vam služi.
 
Klimaoprema d.d.